Digital referansesjekk

Det som gjør digital referansesjekk fra Semac unik, er at applikasjonen inneholder en rekke smarte funksjoner som gjør det enklere å velge riktig kandidat. Med noen få klikk kan du også bestille en bakgrunnssjekk av kandidaten i det samme systemet.

I en begrenset periode vil dere som kunde kunne prøve digital referansesjekk gratis i 60 dager og etter dette betale 69,- per kandidat ved kjøp av volum på 25 kandidater eller mer.  

Semac hjelper deg med en effektiv, enkel og sikker rekrutteringsprosess!

Digital referansesjekk

Semac har som mål å bli Norges ledende leverandør av Digital referansesjekk. Digital referansesjekk fra Semac kan enten benyttes som en egen tjeneste eller sammen med øvrige sjekkpunkter i en bakgrunnssjekk. Det som gjør digital referansesjekk fra Semac unik, er at selve applikasjonen inneholder en rekke smarte funksjoner som gjør det enklere å velge riktig kandidat. Semac er opptatt av å gjøre det effektivt, forenkle og ikke minst være med på å øke sikkerheten i rekrutteringsprosessen.

Hvorfor velge digital referansesjekk fra Semac?

Referansesjekken er en ressurskrevende del av rekrutteringsprosessen som det ofte slurves med. Arbeidsgiver kan miste tid, penger, omdømme og produksjonskapasitet når feil person ansettes. Kostnaden ved en feilansettelse er betydelig og vil i gjennomsnitt koste en arbeidsgiver et sted mellom 30 og 200 % av vedkommendes årslønn.

Digital referansesjekk fra Semac bidrar til en rask, kostnadseffektiv og sikker ansettelsesprosess. Den kan kombineres med en bakgrunnssjekk og den har innebygd funksjonalitet som ivaretar sikkerhet og de GDPR utfordringene som gjerne følger tilsvarende systemer.

Priser

Vi har integrasjoner med