Tryggere ansettelsesforhold

Jig er verktøyet som legger til rette for trygge ansettelsesforhold ved å samle Semac sine tjenester på et sted.

Alt du trenger samlet på ett sted

Å gå glipp av viktig informasjon kan bli kostbart enten du har to eller tusen ansae. Jig hjelper deg med å unngå feilsteg ved å gi deg tilgang til Semac sine markedsledende tjenester.

I Jig har du i dag tilgang til bakgrunnssjekk og digital referansesjekk. Vi jobber kontinuerlig med å utvide verktøyet, og ruller ut ny funksjonalitet flere ganger i året.

Her kan du se hva som er planlagt

Her er et utvalg av våre kunder

Det tryggeste valget

Skreddersydd løsning

Alle bedrifter og alle kandidater er forskjellige. Jig gir deg en individuelt tilpasset løsning hvor innsikten du trenger er enkel å finne. Du får også raskt oversikt. I Jig får du tilpasset bistand under utvelgelsen av kandidater, du kan også få støe til bistand under utvelgelse og kvalitetssikring rundt
anseelser.

Sikkerhet og personvern (GDPR)

Vi tar sikkerhet på høyeste alvor. Jig har et høyt sikkerhetsnivå hvor alle hensyn er ta for å sikre trygg behandling av alle personopplysninger. Jig inneholder unike, markedsledende sikkerhetsmekanismer som ivaretar selv kunder med strenge krav til sikkerhet.

Lang erfaring

Vi har eksperter med lang erfaring fra kunder i ulike bransjer og med ulike problemstillinger. I over 12 år har vi bygget erfaring og referansekilder som er samlet i Jig. Jig kobler seg opp mot tusenvis av forhåndsverifiserte og kvalitetssikrede databaser på tvers av mer enn 75 land.

Her kan du se et utvalg kunder vi har hjulpet og
referanser på jobben vi har gjort.

Siden 2012 har vi bygget erfaring og referansekilder som nå er samlet i Jig. Verktøyet er utviklet sammen med våre kunder og stiller de strengeste krav til både sikkerhet og troverdighet.

Historien om Jig

Siden 2012 har vår sikkerhetsapplikasjon utviklet seg til å være markedsledende i si felt. Sammen med våre kunder har vi utviklet verktøyet og tilpasset det til de strengeste krav til både sikkerhet og troverdighet. Vi har bygget inn direkte tilgang til databaser med forhåndsverifisert informasjon fra tusenvis av kilder i over 75 land. I 2024 har vi ta verktøyet til et ny nivå: vi har samlet flere av våretjenester på e sted og gi verktøyet et ny navn: Jig.

Ved å bruke Jig vil våre kunder oppleve et bedre
beslutningsgrunnlag ved å få tilgang til informasjon de ellers
mangler. De vil også se en større del av helheten enten det er en risikoanalyse eller en bakgrunnssjekk.

Verktøyet Jig legger til ree for trygge anseelsesforhold ved å samle Semac sine tjenester på et sted.